Cum comand

Procesul de comanda online pe site-ul lumeafiltrelor.ro este simplu, sigur și rapid. Mai jos, gasești toti pașii care trebuie parcursi in vederea plasarii unei comenzi online la LumeaFiltrelor.

Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse sau aplicatii direct din meniul afisat.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.”

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Detalii de facturare si livrare comanda

 Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita. Livrarea se va efectua exclusiv prin curier.

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile LumeaFiltrelor” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?

Daca esti client nou, completeaza datele din formularul “Creare cont”

Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola in “Autentificare” si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda.

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.

Comenzi telefonice

0733 44 44 75

Comenzi telefonice

Plata in siguranta

card, ramburs sau OP

Plata in siguranta

Close
Lumea Filtrelor Support
Lumea Filtrelor Support
Luni-Vineri: 09-18
Lumea Filtrelor Support
Salut! Cu ce te putem ajuta?
20:31
Whatsapp