Metode de plata

Puteti efectua plata pentru produsele dorite in mai multe moduri.

Alege-l pe cel mai convenabil dintre acestea, oricare dintre metode este la fel de sigura si vei primit produsul dorit, garantat!

  • Plata prin card (recomandata)
  • Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice)
  • Plata ramburs numerar prin FanCourier (se pot aplica taxe suplimentare)

Plata Online cu Cardul. Este o metoda de plata preferata de clientii persoane fizice sau juridice si este realizata prin sistemul MobilPay (al Netopia Payments).

Plata se efectueaza automat si in siguranta maxima. Tranzactia urmeaza sa fie confirmata printr-un e-mail pe adresa asociata contului tau de utilizator deschis pe LumeaFiltrelor.ro

netopia.webp (4 KB)

 

Transfer Bancar - Metoda de plata preferata de clientii cu persoanalitate juridica.

Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe mail sau in contul tau LumeaFiltrelor.ro

Comanda va fi procesata dupa ce primim confirmarea platii pe email. 

Date pentru transfer bancar:

  • FILTER S.R.L. str. Avrig nr.4-8, Sibiu, Judetul Sibiu, Romania
  • ReCom: J32/999/2009 CUI: RO26320432
  • Cont LEI IBAN: RO63 INGB 0015 0000 4007 8911
  • Banca: ING BANK N.V. Bucuresti

 

Plata Ramburs prin Fan-Courier. Comanda se achita numerar, in momentul in care veti primi coletul de la curierul rapid care face livrarea.

Utilizand aceasta metoda, va trebui sa achitati rambursul coletului (suma exacta a comenzii), dar si costul de livrare al coletului, care va fi platit la destinatie, in cazul in care transportul nu este gratuit.

 

In cazul Platii prin Card, livrarea produselor va fi realizata prin curier rapid astfel:

  • in termen de maxim 24 ore pentru comenzile realizate in interiorul saptamanii: luni 09.00 -vineri: 15.00
  • in termen de maxim 72 ore pentru comenzile realizate intre weekend

Atentie: In functie de locatia dvs, sau de sarbatorile legale, poate exista o intarziere de maxim 24 ore (functie de modalitatea de lucru a curierului sau politicile de livrare a acestuia).

 

Livrarea produselor

Produsele comandate de tine se livreaza prin curier rapid.

 

Expediere produse comandate

Coletele achitate integral pentru produsele din stoc sunt predate catre curier in aceeasi zi pentru comenzile pentru care s-a primit confirmarea platii pana in ora 15:00. Pentru cele pentru care confirmarea platii se primeste de catre echipa LumeaFiltrelor dupa ora 15:00, predarea catre curier se va face in urmatoarea zi lucratoare.

 

Livrarea coletelor de catre curier se face in urmatoarea zi lucratoare preluarii acestora. LumeaFiltrelor nu isi asuma responsabilitatea pentru intarzierile de livrare cauzate de catre firma de curierat.

 

La cerere iti putem pune la dispozitie numarul AWB care te ajuta sa urmaresti in orice moment unde se afla coletul tau.

 

Costul expedierii

Costul transportului pentru produse dintr-un singur depozit este de 19.99 lei pentru comenzile cu o valoare sub 500 lei. Pentru comenzile peste aceasta valoare, din acelasi depozit, transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei.

 

Cum poti sa scazi costul transportului pentru comenzile tale?

 

- Cresti valoarea comenzii peste 500 lei prin adaugarea de produse. Astfel livrarea ta va fi gratuita!

 

Daca ai neclaritati sau ai nevoie de ajutor pentru alegerea produselor iti stam la dispozitie la adresa de email: info@lumeafiltrelor.ro

 

Politica de Retur

In cazul in care doresti sa returnezi produse achizitionate prin intermediul lumeafiltrelor.ro poti face acest lucru in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii de catre curier.

 

Produsele returnate vor fi trimise doar prin curier, la adresa specificata de operatorii nostri, cu care te rugam sa iei legatura in prealabil. Valoarea produselor va fi virata in contul specificat de catre tine. In cazul returnarii produselor prin curier, costurile aferente transportului sunt suportate de catre tine, daca motivele pentru care produsele sunt returnate nu se incadreaza la cele mentionate mai jos:

 

Produsele achizitionate prezinta la livrare deteriorari severe care le fac neconforme;

Produsele receptionate in momentul livrarii sunt diferite din punctul de vedere al specificatiilor, a cantitatilor, etc fata de cele din comanda plasata;

Produsele prezinta defecte de fabricatie.

Nu pot face obiectul returului: produsele ale caror elemente de identificare au fost deteriorate, consumabilele desigilate sau care au fost consumate partial, echipamente carora li s-a dezinstalat sistemul de operare original, licentele software si garantiile extinse.

 

In cazul in care produsul/produsele returnate prezinta urme de deteriorare, ne rezervam dreptul de a decide asupra acceptarii returului sau de a retine o suma din valoarea acestora. Suma ce va fi retinuta se va comunica prin email, in urma evaluarii prejudiciilor aduse.

 

Intentia de returnare a produselor poate fi transmisa printr-un mesaj trimis la adresa de email info@lumeafiltrelor.ro

Comenzi telefonice

0733 44 44 75

Comenzi telefonice

Plata in siguranta

card, ramburs sau OP

Plata in siguranta

Close
Lumea Filtrelor Support
Lumea Filtrelor Support
Luni-Vineri: 09-18
Lumea Filtrelor Support
Salut! Cu ce te putem ajuta?
06:40
Whatsapp